+ 0 km 0
Протектор за автомобилна врата гр. София - image 1

Протектор за автомобилна врата

14.99 лв.
Описание
Нов метод да предпазите вратите на автомобила си!

Протекторите за врати на кола са съвсем ново предложение сред автомобилните аксесоари. Те обаче, нямат декоративно предназначение, а са създадени, за да защитят ръба и боята от надрасквания и ожулване.

Това се случва често по време на паркиране в малки гаражи с ограничено пространство за паркоместа. При навлизане в подземни гаражи, дори и при спиране на улицата в близост до ограничителни стълбове ръбовете могат не само да се одраскат, но и огънат.

Това изделие прилепва добре към повърхността на боята в най-изпъкнала точка на профила, като неутрализира ударите и надраскването.

Как се монтира?

Поставянето става много лесно, лентите имат залепващ слой от задната страна. Просто махнете предпазното фолио и притиснете здраво към повърхността. Изберете подходящо място на ръба, там където тя е най-уязвима и изпъкнала.

Уплътненията могат да се свалят по всяко време, за подмяна с нови или такива в друг цвят.

Стилно и ефикасно решение

Лайсните са изработени от много здрав PVC материал. Те поемат силата на удара при досег с друг обект- стена или друг автомобил. Цветът им е прозрачен, за да подхождат на всяка кола.

Пластмасовите предпазни ленти няма да попречат на плътното затваряне по никакъв начин – те са допълнителна защита за боядисаната повърхност и красив декоративен елемент.

За кого са подходящи?

Предпазителите са подходящи за абсолютно всеки модел превозно средство и задължителен аксесоар за всеки, който се е сблъсквал с трудностите на паркирането. Ако искате да си спестите нежелано пребоядисване и често посещение на автосервиз изберете прост, но ефективен метод за предпазване от надраскване.

Характеристики

• Материал: PVC;

• Дължина - 5 метра

• Поставяне: Чрез залепяне със самозалепваща лента;

• Цвят: Прозрачен, бял, червен и черен
  • Добавена в 16:33, 24 септември 2020
  • Преглеждания:394
  • Номер на обявата: 121223134
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Младост 4, гр. София, Област София-град

За нас
В нашият сайт може да намерите широка гама от продукти свързани с автомобилната диагностика, диагностична апаратура и електроника.
Предлагаме на вашето внимание професионални системи, скенери, интерфейси (кабели), преходници, компютри и принадлежности за извършване на компютърна авто-диагностика.

Всички предлагани продукти са нови, работоспособни и предварително тествани с реални контролери.
Прочети още

Обяви на потребителя Jmey4o