+ 0 km 0
Кабел за смяна на акумулатор - OBD2 гр. София - image 1

Кабел за смяна на акумулатор - OBD2

39.99 лв.
Описание
Кабела за смяна на акумулатори OBD II е универсален и може да се използва при всички автомобили произведени след 1996г с диагностична букса OBD II. Кабела е незаменим помощнтик при смяна на акумулатора. Той поддържа компютъра на автомобила под напрежение и така се избягва загубата на много от настройките в автомобила, наред с някои от системите за сигурност. При повечето автомобили това са: информацията за таблото в компютъра, цифровия часовник, аудио системата и мултимедията, паметта на седалките, ABS, система против хлъзгане (ASR, ESP, DSR, RSC, VSA и др), електрическите огледала, а при някои автомобили и други системи ще се нуждаят от нови настройки при смяната на акумулатора без този кабел.

Инструкции за употреба:

1. Закачете червената щипка на положителният полюс (+), а черната щипка на отрицателният полюс (-) на помощния (технически изправен) акумулатор, в този момент ще светне белият диод на буксата, което означава, че сте свързали правилно щипките.

2. Включете кабела в OBD 2 буксата на автомобила.

3. Сега можете да замените акумулаторната батерия.

Забележка:

При смяна на акумулатора не включвайте фаровете или друго електрическо оборудване. След като смените акумулаторната батерия, освободете червената щипка на инструмента. Ако на инструментът все още свети белият диод, това означава, че сте заменили батерията успешно.
  • Добавена в 11:02, 29 юни 2020
  • Преглеждания:39
  • Номер на обявата: 121600196
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител

Jmey4o

В OLX.bg от дек 2012 е онлайн Обяви на потребителя
  • Изпрати съобщение
Населено място

Младост 4, гр. София, Област София-град

За нас
В нашият сайт може да намерите широка гама от продукти свързани с автомобилната диагностика, диагностична апаратура и електроника.
Предлагаме на вашето внимание професионални системи, скенери, интерфейси (кабели), преходници, компютри и принадлежности за извършване на компютърна авто-диагностика.

Всички предлагани продукти са нови, работоспособни и предварително тествани с реални контролери.
Прочети още